25420.jpg

Olen harrastanut kansainvälistä kirjeenvaihtoa varmaan kohta 15 vuotta. Sellaista vanhanaikaista normaalipostia. Joidenkin kanssa ollaan vaihdettu sähköisestikin, mutta sitten olemme taas siirtyneet takaisin paperisiin.

Joka joulun alla on saapunut maailmalta postilaatikkooni myös muutama joulupaketti. Itse ilahdutan myös vastaavasti heitä - useimmiten omilla käsitöilläni... Useimmat ystävistäni on myös innokkaita käsityön harrastajia, joten ideat vaihtuvat ja joskus materiaalitkin.

Annetten joulupaketti Utahista sisältää yleensä aina joitakin uusia, sävysävyyn kauniista pakattuja tilkkutyökankaita (tai pikemminkin tilkkuja, koska ne ovat kooltaan about 20cmx50cm). Joskus on mennyt kuukausiakin ennen kuin olen raaskinut avata sellaisen. Pari sellaista näet valokuvassa kassin edessä.

Ja sitten työ, johon käytän näitä kankaita, on oltava tosi special. Sellainen, jonka tiedän olevan käytössä monta vuotta... Yllä olevassa kuvassa näet kassin, jossa pidän  leikkuualustaa ja viivaimia. Blokin kankaat ovat Annettelta ja ruutukangas Yumilta Hong Kongista.