Neuloin jo viikko siiten yöjäkisottelun aikaan olympianeuleeni melkein valmiiksi, jäi vain pari senttiä resoria uupumaan. Mutta sitten oli uhrattava muutama seuraava vuorokausi työelämälle ja vasta perjantaina pääsin lopettelemaan neuleeni. Sitä paitsi, olen koko ajan ajatellut, että neulomista saa jatkua koko olympialaisten ajan.

 

Onneksi sitä ei kuitenkaan riittänyt enää tälle päivälle, koska en millään pystyisi keskittymään mihinkään muuhun tämänpäiväisen kultaottelun aikana. Toivottavasti voin näitä säärystimiä vielä vuosia myöhemmin käyttäessäni ajatella, että neuloin ne silloin kun Suomi voitti Olympiajääkiekossa K U L T A A!

 

 

Olen sitä mieltä ettei Suomi yltänyt kultaotteluun sen takia, että olisi niin huippu joukkue, vaan sen takia, että muut aikaisemmat vastustajat ovat olleet niin surkeita. Miten ihmeessä Venäjälläkin oli niin pienet kujeet meitä vastaan. Ruotsi saattaakin olla nyt sitten ihan samaa tasoa kuin Suomi ja siten paha vastustaja. En ole nimittäin nähnyt heidän otteluistaan yhtäkään näissä kisoissa ja sen takia jännitän tosi paljon miten käy. Suomi on tähän asti pelannut kyllä kiekkoa, jota on ollut nautinto seurata. Käy tänään sitten kuinka tahansa.

 

Nyt ehdin vielä hiihtolenkille ennen matsia.