Fiiiuuu… olen tullut takaisin! Kului viikko, kului toinen, kolmaskin ja vielä neljäs. Aika kului kotia remontoidessa ja juoksukuntoa kohennellessa. Samat harrastukset jatkuvat, mutta tänä viikonloppuna sain vihdoinkin inventoitua kesävaatteet. Pidän monia juttuja monta kesää, mutta jotain on aina tietty saatava uuttakin.

 

 

 

 

Päätin ensin haluta 4 kaitaleen hameen ihanan laskeutuvasta oranssista viskoosiakryylineuloksesta, josta minulla oli jo yksi pusero. Esiliinamekko, joka on kuvassa niiden päällä, on jo useamman vuoden juttu. Alunperin beigenä raidallisena se alkoi viime kesänä kyllästyttää ja muuttuikin sitten värjäysliemessä violetiksi.

 

 

Tässä sitten oranssi hame yhdistettynä puseroon, joka on ollut valmistumisesta lähtien yksi kesän lempparivaatteistani. Ompelin sen viime kesänä Marimekon ohuesta puuvillakankaasta nimeltä Joriini, mutta en pitänyt kankaasta oranssivalkoisena vaan upotin sen myttynä vaaleanpunaiseen liemeen. Huivia ja tuonmuotoista helmaa ohuesta kankaasta huolitellessaan kiittää sitä koneinsenjööriä, joka on keksinyt laittaa kotisaumuriin rullapäärmeompeleen!

 

Ihanaa, kun on kesäistä!