Tästä pienestä jouluisesta seinävaatteesta pidän tosi paljon. Se on kooltaan n. 25 x 25 cm ja sen jujuna on iso nappi, jossa on joulupukin kasvot. Muuten työ on ommeltu tilkkutyönä. En ole ommellut tätä itse, vaan sain sen monta vuotta sitten tilkkutöitä harrastavalta kirjekaveriltani Annettelta Utahista.

Täksi joulunajaksi kiinnitin sen sinitarralla keittiön yläkaapin oveen. Joka joulun alla näiden vuosien ajan olen suunnitellut kokeilevani samanlaisen ompelemista, mutta niin se vain on jäänyt, sillä tuollaisia pukinkasvonappeja en ole missään milloinkaan huomannut olevan myynnissä. Ja tuo nappi on kuitenkin niin olennainen osa koko tuota tilkkublokkia. Kun napin on ommellut kiinni punaisella langalla, on pukin veikeille kasvoille muodostunut suu.

Nyt on aika siirtyä takaisin normaaliin arkeen joulun jälkeen. Tuntuu, että tämä blogi on jäänyt minulta viime viikkoina aika vähälle huomiolle ja vielä vähemmän olen vieraillut muissa blogeissa. Savon Sanomien Jouluntekijät -palsta, johon kirjoittelin marraskuun puolesta välistä lähtien, on vienyt enemmän huomiotani. Se olikin oikein mukava kokemus ja teki tästä joulunajasta erityisen. Tuo palsta sulkeutuu vuodenvaihteessa.

On kuitenkin ollut mukava huomata, että tässä blogissa on vierailijoita riittänyt mukavasti, vaikken ole sitä niin säännöllisesti päivittänyt. Olen miettinyt, laitanko blogini osoitteen viimeiseen Jouluntekijät -postaukseeni, sillä en ole tätä linkittänyt siellä vielä aiemmin. Saa nähdä.

Oikein hyvää kuluneen vuoden viimeistä viikkoa kaikille blogini vierailijoille!