Tämä voisi olla alkuperältään roskalavalöytö, mutta sitä se ei ole. Ensinnäkin minä en pysty harrastamaan näissä pienissä ympyröissä roskalavabongausta, vaikka se tuntuu olevan kovin trendikästä suuressa maailmassa. Ja toiseksi meidän omassa varastossamme on odottamassa muutama nuhraantunut tavara sitä, että joku vain käärii hihansa ja ryhtyy tuunaushommiin. Muutama päivä sitten päässäni sattui naksahtamaan juuri siihen suuntaan.

Hylly on meidän entinen, vessan seinällä ollut peilikaappi. Peiliovet ovat ties missä, enkä niitä tähän kaivannut. Spraymaalasin hyllyn ensin torpparinvihreällä.  Pinnasta tuli ihan hirveän epätasainen ja se naarmuuntuikin helposti välihyllyjä asetellessa paikalleen. Maaliakin olisi voinut olla enemmän.

Mutta kaikkein kiinnostavin juttu olikin vielä edessä; uppoutuminen postimerkkeilyyn. ..

Minä, suuri etanapostin ystävä, kaappasin pariksi päiväksi keittiön työpöydän viime vuosien aikana kertyneen ison merkkikasan kanssa.  Liottelin ne ensin irti aluspapereistaan ja levitin kuivumaan kankaille. Ja lopulta kiinnitin ne vedellä ohennetulla erikeeperillä hyllyn pintaan. 

Merkkejä liimaillessa kului monta mielenkiintoista tuntia.

Joukossa sattui olemaan myös joku vanha kotimainen. Tässä esim. 1,50 markan postimerkki.

Lopuksi suihkautin vielä kerroksen spraylakkaa. Ehkä tuosta joutokaapista tuli sittenkin ihan kelpohylly.

Aiempaa kokemusta saman paperitekniikan kestävyydestä huonekaluissa on tämän lipaston verran. Ja postimerkeillä olen päällystänyt aiemmin tämän seinälokerikon. Ovat kestäneet päivittäistä käyttöä jo monta vuotta.