Minä kuulun niihin höppeleihin, jotka säilövät pienenpienet tilkutkin, joille vain suinkin voi kuvitella joskus olevan käyttöä. Eilen päätin hyödyntää mahdollisimman monenlaisia tähteitä ja yritin vain seurata ideaani. Ompelin melkein mitä vain ja miten vain. Suurpiirteisesti. En ollut luvannut kenellekäään mitään. 

Nimittäin sain päähäni, että ompelen nimilaput UN Womenin naisporukalle, joka on vastuussa messu- ja kevätkokousjärjestelyistä ensi viikonloppuna.  Viime palaverissamme en voinut mainita asiasta mitään, sillä en vielä silloin tiennyt ideastani. Puhuttiin vain tulostettavista logo- ja nimilapuista, jotka sujautettaisiin käyntikortin kokoisiin, muovisiin läpysköihin. Ajattelin, että ehkä kuitenkin ommeltu pohja olisi persoonallisempi. Jokainen voi valita mieleisensä ja liimata tai pistellä etupistoin kiinni sen paperisen (logo+nimi)lapun tuohon pohjaan; pientä askartelua siis vielä tiedossa keskiviikon palaveriimme!

Voihan olla, että tällainen norminimilapuista poikkeava "rintarossi" herättää huomiota muilta paikkakunnilta tulevissa UN Womenilaisissa ja saa aikaan kysymyksen, joka helposti kuljettaa kahden tuntemattoman keskustelua eteenpäin. Tervetuloa järjestön puheenjohtaja Helena Ranta ja kumppanit meille kylään!