Halppisvaateketjujen trikoovaatteet. Ne ovat esimerkkejä kirpparituotteista, joita en kanna enää kotiin. Ei vaikka vaate olisi kuinka magee ja olisi tyrkyllä ilmaiskorissa.

No, taidan kuitenkin hieman pehmentää. Sen pitäisi olla laadukkaampaa neulosta kuin mitä suurin osa niiden rievuista nykyisin on. Siinä tapauksessa se saattaa herättää. Rupean miettimään mitä siitä voisi tehdä tai jopa jossain tapauksessa käyttää sellaisenaan. Tai ainakin trikoonauhaa neulontaan tai virkkaukseen niistä voisi leikata, joo.

Mutta toista ovat eksoottiset vaatteet kaikkine räväköine väreineen. Niiden värikkäät kirjailut tai muut kuviot sekä omintakeinen muotokieli kolahtavat minuun kuin metrinen halko. Niiden ilmestyminen kirppareille lienee seurausta maahanmuuton kasvusta, mutta myös siitä, että ihmiset matkustelevat yhä eksoottisempiin paikkoihin ja tuovat niitä tuliaisiksi, mutta huomaavat varsin pian etteivät ne sovellu harmaaseen normaaliin arkeen.

Tässä on kaksi viimeaikaista eksoottista löytöäni. Etenkin oranssisesta mekosta suunnittelen toteuttavani unelmieni tunikan!  Ja tuosta tummasta kirjotusta puserosta… ööö… en tiedä vielä… Ehkä se tekee käsissäni suuremman kuperkeikan...

Joka tapauksessa, niissä on hyvälaatuiset materiaalit. Uteliaisuutta ruokkivat kirjonnat. Itse voin sepittää tarinan mikä niiden alkuperä on ja mistä kulttuurista ne ovat tänne ajautuneet.

(Aivan. Nähdäksesi kuvan oikein päin, sinun tulee joko heittäytyä käsinseisontaan tai kieputtaa läppäri ylösalaisin. Pikkujumppaa ei pidä unohtaa näin helteelläkään.)