Marjat puskista, metsästä... ja herneet ja salaatit omista kasvulaareista ovat lempiherkkujani nyt. Ja pakurikäävästä tehty tee!

Tämä viimeiksi mainittu onkin ihan huippujuttu ja ehdottomasti kertomisen arvoinen. En olisi millään uskonut, että tee, joka on tehty koivun kyljestä irrotetusta pakurikäävästä, kuivatettu ja jauhettu, voi olla niin hyvää. Suositeltu keittoaika on 15 min - 2h, joten se ei ole mitään touhopirkon pikateetä, vaan oikein ajan kanssa kokattavaa. Olen useimmiten keitellyt sitä puoli tuntia. Makeutusaineeksi tuikkaan kuppiin puolilusikallista rommihunajaa.. 

Ja superhuippujuttu on se, että se on Keskimmäiseni itse Kolin maisemista keräämää ja kotona kaikkien ohjeiden mukaisesti valmistamaa!

Mutta koska tämä on käsityöblogi, niin kurkistetaan pakuriteen kanssa Juju-kerhon kuukaudenkirjaan, joka on betoni- ja mosaiikkiaiheinen. En ole t-o-d-e-l-l-a-k-a-a-n mikään betonimestari, mutta tuon kirjan innoittamana voisi jotain betonista yrittää väsätä vaikka vielä tänä syksynä. Hmmm - vaikka täyttää sillä omat vanhat saapasronttoset. Näyttävät niin hauskoilta puutarhakoristeelta kirjan kuvassa. 

P.S. Jos tää blogi ei päivity enää, niin se ei ollutkaan pakurikääpää vaan jotain muuta, glurps! :)