Olohuoneen oranssin seinän oli aika uudistua, koska vaihdoimme huoneen järjestystä myös. Sisustustarroilla saa helposti pientä piristystä, kun kuvion maalaaminen seinään ei innosta tai seinän somisteet muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Tällaisen kesäkuvion viimeistelin eilen illalla meidän olkkariimme.

1243149467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No, valmiin sisustustarran ostaminen olisi ollut minulle liian helppo ja kallis nakki, joten olin iloinen, kun satuin pari kuukautta sitten huomaamaan, että paikalliseen halppismarkettiin oli tullut joku pieni erä kontaktimuovirullia. Olin nimittäin värillistä kontaktimuovia jo jostain yrittänyt aiemmin löytää. Väreissä ei ollut juuri valinnan varaa kuin mustan, valkoisen, puupintajäljitelmän ja ruusukuvioiden välillä, joten valitsin olohuoneemme seinää ajatellen valkoisen ja keittiön kaapin ovia ajatellen ruusukuvioisen. Hinta oli muistaakseni 5 e/rll ja rullassa on pari metriä, josta riittäisi vielä toiseenkin samanlaiseen suureen kuvioon.

Tarra tuntuu hyvin pysyvän seinässä kiinni ja lähtee myös hyvin irti; kuviota tehdessäni pystyin vaihtamaan tarran paikkaa, jos oksantynkä tai lehti tuntui olevan väärään suuntaan. 

Aamulla seinän kuvio näytti vielä, vielä paremmalta kuin eilen illalla sitä lopetellessani. :-)

A self-adhesive pattern I crafted for the orange wall of my living room. To buy it ready-made would have been too easy for me and cost more than self-made, so I happened to buy a white self-adhesive paper from which I cut out the pattern piece by piece. A nice little project I enjoyed!