Sisustuskirja Maalaisunelmia sisällä ja ulkona, alkaa seuraavilla sanoilla: "Jos mielit sulostuttaa elämääsi, et tarvitse siihen suurta omaisuutta." Ja kirja ohjaa lukijaa rakastamaan vanhaa tavaraa, käymään ostoksilla kirpputoreilla ja huutokaupoissa sekä olemaan luova ja kekseliäs, ottamaan talteen ja kierrättämään. 

Minä, paperin uusiokäyttöön hurahtanut, sulostutin tänään keittiötäni paperikattausliinoilla, jotka punoin parista vanhasta Utah-vuosikalenterista. Olen väsännyt niistä aiemminkin jotain.

En ehkä koskaan pääse käymään Monument Valleyn kaltaisissa paikoissa Utahissa, mutta niillä on minulle erityistä merkitystä noiden kalentereiden kautta. Olen katsellut niistä otettuja huikaisevan kauniita ruskeasävyisiä aavikkokuvia kalentereissani jo ainakin 15 vuotta. Jälleen kerran sellainen saapui lahjaksi myös viime jouluksi. No, jos en aina ole innostunut laittamaan sitä seinälleni, niin ainkain siinä on sopivaa, hienostuneesti kiiltävää, tukevahkoa paperia kaikenlaiseen askarteluun.