Piti jo kurkata kesävaatteiden kaappiin, vaikka maa vetistelee valkoista, ja viheriöivään nurmeen tuntuu olevan vielä hirveästi matkaa.
 
Yksi liivi on saanut levätä kaapissa jo jonkun kesän. Päätin ottaa sen nyt esille uudestaan. Se on pellavainen liivi, jota ei muotitrendit ole tällä välin juuri hetkauttaneet. Liivissä yhdistyy moni asia – omapäinen luova suunnittelu,  tilkkutyönä tehdyt yksityiskohdat sekä luonnollinen värimaailma.

 
Takakappaleesta löytyy kuvio, jonka olin leikannut ristipistoliinasta, joka ei koskaan oikein löytänyt tietään pöydälle asti. Itse olin tuon marjaterttukuvion aikanaan kirjonut puuvillapalttinalle. Parempi vaihtoehto sille oli upottaa se yksityiskohdaksi vaikka vaatteeseen. Kukallisilla kaitaleilla ja brodyyrinauhalla sain tähän yksityiskohtaan vielä lisää ilmettä.

 
Etukappaleella on myös yksityiskohtana nurkkatilkut kirpparilta hankituista käsinkirjotuista liinoista. Ja napit on päällystetty myös ristipistotyöstä leikatuilla tilkuilla.

 
Liivi ei ole niin niukka malliltaan, mitä tällä hetkellä trendit suosivat, muttei niin pahan väljäkään. Taidan ottaa uudelleen käyttöön. Sen voisi yhdistää vaikka tähän asuun. Ja tämä frillahame natsaa siihen myös.